Το σύστημα του ardeusi.gr, βρισκόταν ανάμεσα στα συστήματα με τα οποία συμμετείχε η AGENSO στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA, η οποία διεξήχθη στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020.

Πρόκειται για μια έκθεση η οποία συγκεντρώνει όλες τις μεγάλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις του κλάδου εκπροσωπώντας την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και τις τελευταίες εξελίξεις για τα μηχανήματα, τα εφόδια και τον εξοπλισμό.

Τα συστήματα της AGENSO στήθηκαν στο Περίπτερο 12, Stand 12a, και οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τόσο για την εταιρεία όσο και για τα καινοτόμα συστήματα γεωργίας που έχει αναπτύξει, μεταξύ των οποίων και το ardeusi.gr. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούσαν να απευθυνθούν στο εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας και να λάβουν απαντήσεις σε τυχόν ερωτήματά τους σχετικά με τα συστήματα και την αποδοτικότερη αξιοποίηση των καλλιεργειών τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σημειώθηκε ρεκόρ επισκεψιμότητας και συμμετοχής εκθετών, με 2.077 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από την Ελλάδα και 45 άλλες χώρες, καθώς και 161.775 επισκέπτες.